Værelsestyper

Fra højskole til hotel

Vi tror på luksuriøs minimalisme. Så hos os er de tidligere højskoleværelser indrettet med det nødvendige og ikke det overflødige; seng, stol, bord, lampe, opslagstavle, bøjlestang, hylder, spejl og håndvask.
For når det kommer til stykket, behøver vi overhovedet mere end det?

I Højhuset finder du:

  • 58 enkeltværelser
  • 23 dobbeltværelser
  • 5 højskolelejligheder m. køkken
  • Hyggelige fællesområder på hver etage
  • Mulighed for at lave te og kaffe
  • Minibar

Book et enkeltværelse

Sover du bedst alene? Træd indenfor i et af vores nyrenoverede enkeltværelser, hvor du finder alt det, du behøver; en seng, et bord, en stol, en håndvask og byens bedste udsigt.
Udenfor din dør finder du et stort lækkert badeværelse med terrazzo-gulv. Der er desuden køkken med minibar på gangen.

Book et enkelt værelse

Enkeltværelse Højhuset
Dobbeltværelse Højhuset

Book et dobbeltværelse

I Højhusets gavlværelser får du plads til at dele sengen med en, du holder af. Her er dobbeltseng, et bord, to stole, bad og toilet. Og så er der jo lige udsigten! På vores dobbeltværelser får du et ekstra vindue med udsigt til endnu et verdenshjørne.

Book et dobbeltværelse

Book en lejlighed

Hvis du gerne vil koge pasta under dit ophold, kan du booke en af vores 5 lejligheder.

Lille højskolelejlighed

Foruden et soveværelse med to enkeltsenge og en stue med en sovesofa, spiseplads, skrivebord og stol og bad/toilet, finder du også et veludstyret køkken, så du kan riste dit brød og koge dit æg, præcis som du selv ønsker det.

Stor højskolelejlighed

Har du brug for god plads og eget køkken, kan du booke den store højskolelejlighed på 14. etage. Her finder du et soveværelse med dobbeltseng, en rummelig stue med sovesofa, skrivebord og læsekrog, et stort køkken med spiseplads samt bad og toilet. Og udsigten? Den er forrygende fra alle rum.

Forfatterlejlighed

På 15. etage finder du en lille velproportioneret lejlighed, hvor alle funktioner er samlet i et rum; køkken, spiseplads og en hems med en dobbeltseng. Hertil kommer bad og toilet samt mulighed for at nyde udsigten over by og land fra svalegangen udenfor lejligheden.

Atelierlejlighed

Skal du have ultimativ wow-effekt skal du booke Atelierlejligheden på 15. etage. Her sparker den højloftede lejlighed med de store vinduespartier uden tvivl benene væk under dig. I lejligheden finder du et stor stue med spiseplads og sovesofa, bad og toilet, et køkken med lille spiseplads samt hems med en dobbeltseng. Du kan desuden nyde den friske luft og udsigten over Den hvide by fra svalegangen udenfor lejligheden.

Book en lejlighed

Plads til at være

Det er ikke en fejl, at elevatoren kun stopper på de lige numre. Hver etage består nemlig af to etager, der forbindes af en trappe. Her i vores fællesområde kan du lade op, slukke tørsten, arbejde, diskutere og bare være. Sæt dig til rette og nyd en kold fra minibaren, eller bryg en kop te.

Fællesområde