Træd indenfor, og lad 60ernes nøjsomhed inspirere dig

Et enkelt værelse. Kun det vigtigste

Hvis væggene kunne tale, ville du høre historier fra fortiden som Højskole. I særdeleshed på vores 90 værelser, der er tidligere elevværelser, kunstrefugium og kunstatelier. Her træder du ind i en minimalistisk og moderne tidslomme med lige præcis dét, du har brug for til at komme ned på jorden.

Et enkelt værelse

Sover du bedst alene? Træd indenfor i et af vores 64 enkeltværelser. Her får du et værelse med dét, du behøver. En hammer god seng, et klassisk højskolebord, en folkestol og byens bedste udsigt. To fælles toiletter og to badeværelser deles med fire andre værelser.
Badekåbe og tøfler udleveres i receptionen.

Book et enkelt værelse

Dobbelt op og plads til en ekstra

På vores 26 dobbeltværelser får du plads til at dele sengen med en, du holder af. I gavlværelserne, i enden af huset får du også et ekstra vindue med udsigt til endnu verdenshjørne. Toilet og bad er helt dit eget.

Book et dobbeltværelse

Herning Højhuset kulturhotellet

Vi hader ikke teknologi

Vi elsker bare at snakke, læse, kigge i øjnene og være til stede. På værelset kan du lukke øjnene eller få øjnene op for den bog, du ikke har haft tid til at læse. Du kan lade op, så du kan fyre op for festen eller de gode diskussioner i stueplan. Her er intet tv, men her er wi-fi – vi er trods alt ikke en hule fra Stenalderen.

Plads til at være

Det er ikke en fejl, at elevatoren kun stopper på de ulige numre. Hver etage består nemlig af to etager, der forbindes af en trappe. Her i vores fællesrum kan du lade op, slukke tørsten, arbejde, diskutere og bare være. Sæt dig til rette og nyd en kold fra minibaren, eller bryg en kop te.

Morgenstund har mad i mund

Vågn op til en lækker morgenmad, som giver dig dagens energiboost. Og få tørret det sidste søvn ud af øjnene med en kop kaffe eller te on the side.

Spis dig mæt i vores spisesal