Højhuset er dit nye kultursted på Heden

Street food for kunst og kultur

Nogle siger, Højhuset er street food for kunst og kultur. Det passer nok meget godt. For her, på Hedens samlingssted, arbejder vi for at fremme og hylde kunst og kultur. Mennesker kommer her for at få en på opleveren – også selvom det bare er tirsdag. Så kom, kom, kom hvad enten du er nysgerrig eller tilbagelænet. Skrupsulten eller leder tørstig efter noget skrupskørt. Bare husk at kigge op, når du træder ind og sug den farverige kunst til dig. Velkommen til dit nye kultursted.

Læs, hvorfor vi ikke er som alle de andre

Events, der gør dig ekstatisk

Fællesspisning, foredrag, jazz, samtalesaloner og bingo. Højhuset har det hele. Og mere til. Her er er der plads til dig, der har store armbevægelser, og til dig, der helst holder sig i baggrunden. Til de folkelige og finkulturelle. Og alle derimellem. Hvad skal din næste det-glemmer-jeg-ikke-lige-foreløbig-oplevelse være? Vi beklager, hvis det er svært at vælge.

Se, hvad du ikke må gå glip af

I Højhuset er det normale lidt unormalt. Så her skal du ikke være bange for at skille dig ud.

Skal vi ryste lidt i din grundvold?

Glem alt om traditionel teambuilding, og prøv i stedet noget, I ikke lige glemmer i morgen. Hvordan lyder jeres fællessang? Kan du lave en lerskulptur af din kollega? Eller hvad siger du til at fange og klippe et får, som var du med “Nak og Æd” på tur? Her er der ikke grænser for, hvad I kan blive kastet ud i. For her i Højhuset er det normale lidt unormalt.

Tjek vores bemærkelsesværdige aktiviteter

Vi gør det for dig og alle de andre

Vi er ikke bange for at stikke ud, vise vejen og gøre en forskel. Sådan er vi. Derfor har vi også besluttet at være en Registreret Socialøkonomisk Virksomhed (RSV). Som socialøkonomisk virksomhed giver vi overskud tilbage til lokalområdet, så alle – eksempelvis upcoming kunstneriske talenter – får det rampelys, de fortjener at stå i. Skal lyset skinne på dig? Så låner vi gerne vores scene ud.

Sådan fremmer vi sociale formål

Fremtiden bygger på fortiden

Hvis væggene kunne tale, ville du høre historier fra vores fortid som højskole. Dengang tilbage fra 1961 til 2007, summede højskolen af kunst og kreativitet med drama, billedkunst og musik. Præcis som i dag.

Dyk ned i vores historie