Når dit møde, din konference eller messe skal være mere kantet end kedeligt

Her er intet, som det plejer

Orker du heller ikke at afholde en event, der ligner den for 10 år siden? Ryst posen, og hold dit næste formiddagsmøde, konference, jobmesse, udstilling eller virksomhedsevent i Højhuset. Her tager kunsten og kulturen røven på dig. Vi har plads til det lille intime arrangement på 5 personer og til den storslåede reception for 400 gæster. Og alt derimellem.

Book dit næste arrangement

Sekskanten, Sølvhuset, Foredragssalen eller Malersalen

Kom tæt på kunst og 60’er-kultur i vores mange lokaler. Vi kan ikke fortælle alt det, Sekskanten blev brugt til, da vi var Højskole, men vi tør godt fortælle, at teatersalen er et genialt rum til din næste reception, messe, udstilling, gallamiddag eller modeshow. I den modsatte ende i foredragssalen er højskolescenen sat med bænkerækker med alle øjne rettet mod den, der har ordet. Hvilket lokale passer til dit arrangement?

Find dit nye yndlingslokale

Hold en mesterlig messe i Højhuset

En kunstkulisse med moderne udstyr

Kan du godt lide motivational quotes? Så bare scroll videre. Vi samarbejder nemlig med danske og internationale kunstnere og kunstmuséer om unik udsmykning af vores lokaler. Det sætter en fantastisk stemning for dit møde. Så kan du se på kunst, imens du knokler. Vi har nemlig alt, hvad et moderne møde kræver; projekter, lærred, højtalere, mikrofoner og you name it.

Tjek vores faciliteter

Gør dagen komplet

Unikke lokaler, tjek. Lækker forplejning, tjek. Rolig overnatning, tjek. Mindeværdige oplevelser, tjek. Højhuset rummer det hele. Hvad mere kan man forvente? Nårh ja, den smukke natur er lige uden for døren, så også tjek til den.

Planlæg dit arrangement

Aktiver hjernecellerne og få den næste nye idé

Smag dig gennem vores køkkenhave. Slip kreativiteten løs i værkstedet. Nyd et stykke med jazz. Eller find på noget, dine venner ikke vil tro på – vores forslag: klip et får. Giv dit møde et “hvad f*** skete der lige der”-element. Vi lover, I får noget at snakke om i næste frokostpause, når vi giver det tørre møde et los bagi og skaber rum for kreativitet, relationer, nysgerrighed og ud-af-boksen-tankegang.

Oplev vores mange aktiviteter

Uden mad og drikke duer helten ikke

Vil du gerne have kvikke mennesker omkring dig? Så må du hellere forkæle deres ganer. Lad vores kok Dannie trylle friske råvarer fra haven om til et kulinarisk frokostbord, en lækker morgenplatte eller kaffe og kage til en hurtig opkvikker. Easy peasy.

Se vores appetitlige mødepakker

Stig til vejrs og sov godt

“Hvem kører hjem?”. Det spørgsmål slipper du for at stille, når stemningen er ved at blive lidt for god. Eller når seminaret starter klokken 8 næste morgen. Vores elevator sørger nemlig for, at du kommer godt “hjem”. Med 126 sengepladser har vi plads til overnatning for både små og store selskaber.

Åben døren til vores værelser

Skal vi orkestrere dit næste arrangement?

Udfyld formularen med dine ønsker, og overlad tryllerierne til os.
Du kan godt glæde dig til at høre fra os.