Bliv væk i naturen og forelsket i kulturen

I Højhuset kan du sove, spise og slappe af. Og meget mere.

Her kan du tjekke ind og tjekke nye muligheder ud. Afholde alt mellem konferencer og fester. Komme ned på jorden til fællesspisning og flyve højt på nye indtryk. For her, mellem Herning og HEART, kan du danse, synge, debattere og bare være. Alene og sammen med nye og gamle venner.

14 etager
90 værelser
Restaurant
Egen køkkenhave
Koncertsal
Auditorium
Kreative workshops

Vi har noget for enhver god smag

Nogle siger, Højhuset er Street Food for kunst og kultur. Det passer nok meget godt, for her kan du vælge til og fra. Skrue op og ned og og få ondt i maven – af grin. Ja, i Højhuset kan du være nysgerrig og tilbagelænet. Opdagelsesrejsende, lydhør og larmende. Her kan du være lige præcis dét, du vil. Du kan være dig selv.

Her skummer vi ikke fløden

Som socialøkonomisk virksomhed giver vi overskuddet tilbage til lokalområdet. Her er der (scene)plads til upcoming kunstneriske talenter, skæve idéer og kreative ildsjæle – så de får det rampelys, de fortjener. Vi malker fløden, og giver al den gode skum videre.

Vi sætter andre i spotlyset

Skal du
have en på
opleveren

Save The Date

28.04.2023 - 15:00-17:00

Ja, din virksomhed er selvfølgelig velkommen

Er du også træt af at afholde events, dine kunder og kollegaer aldrig fortæller om til venner, familier og fremmede i Brugsen?
Så bør du overveje Højhuset.

Her kan du sætte kryds ud for alt det praktiske, som der bare skal være styr på – auditorium, mødelokaler, restaurant & overnatningsmuligheder – og glæde dig til dét, du ikke finder andre steder: smuk natur lige udenfor døren, tankevækkende kunst, kreative workshops (hvis I tør), forførende musik og …

Vi glæder os til at hjælpe dig – uanset om du skal afholde en stor konference eller et lille møde.

Bliv klogere på vores virksomhedsarrangementer

Kom i rampelyset

Er det på tide, at dit band kommer ud af ud af øvelokalet og op på scenen? Og er der ikke snart nogen, der skal se de fotografier, du gemmer i skuffen? Uanset hvilket talent du gemmer på, så fortjener du at komme i rampelyset.

Søg støttemidler til dit projekt

Er du en crazy dygtig vært, tjener eller “bare” en kulturel ildsjæl?

Hey, dig der. Ja, dig. Har du svært ved at finde din plads på arbejdsmarkedet? Eller er du en absurd dygtig vært, kan du bære mange tallerkner, har du helt styr på rengøringen, eller er du “bare” en kreativ ildsjæl? Så er vi interesserede – hvis du altså ønsker at bidrage til at fremme kunst og kultur i et socialt miljø.

Se, om vi mangler en som dig

Lad os banke hverdagens travlhed med festlighed, eftertænk­­somhed og en upassende vittighed