Restaurant i Højhuset Herning

Søger du på; Restaurant Herning, vil du blandt de mange gode spisesteder i Herning, finde Spisesalen, der ligger i Højhuset i Birk. Om den vinder titlen; Bedste restaurant Herning, lader vi dig bestemme, men hvad med at kigge forbi?

Book bord i restauranten

I perioden fra den 4.-12. august, hvor ECCO FEI World Championships 2022 gæster Herning, slår vi dørene op til en spændende POP UP – restaurant.
Se menuen

Book bord
Få en spiseoplevelse i restauranten, Højhuset Herning

Få en spiseoplevelse i restauranten

Af Herning restauranter tilbyder Spisesalen i Højhuset en spiseoplevelse udover det sædvanlige, da du ikke bare får dejlig mad på tallerknen, men også en god bid af Hernings historie serveret i Højhusets historiske bygninger.

Hyggeligt spisested i Herning

Herning kaldes ofte for Buffet Herning, men byen er så meget mere end det. I Højhuset leger vi med formaterne. Vi laver gerne en herlig Herning buffet, en luksus brunch, en fantastisk festmenu skræddersyet efter kundens ønsker, eller det helt enkle veltillavede måltid til Højhusets fællesspisning. Men vi stopper ikke her! Vi driver også en klassisk restaurant i forbindelse med store messer i Herning, og når Dining Week slår de prisvenlige menuer løs i uge 7 og i uge 42. Til nytår vil du desuden kunne hente Højhusets store nytårsmenu som take away.

I forbindelse med ECCO FEI World Championships udvider vi paletten til en Herning aftenrestaurant og til en spændende POP UP- restaurant med Martin Hylleborg og Restaurant Rebel ved komfuret. Her blandes en ambitiøs, men uformel restaurant med stjernestøv fra en Michelin-restaurant.

Restaurant i historisk bygning

Måske har du allerede bemærket vores spektakulære bygning, inden du overhovedet begynder at søge på restauranter i nærheden. I Birk ved Herning rejser sig en majestætisk sølvgrå bygning. Engang en visionær – og Jyllands højeste – Højskole.

I dag et visionært kulturhotel i en nu fredet bygning. Bag facaden finder du Højhusets nye gamle spisesal, der er en arkitektonisk perle blandt de mange spisesteder i Herning. Det smukke lokale sender én tilbage til tidstypisk 60ér æstetik nænsomt blandet med en tidløshed, der virker moderne. Skinner solen, kan du rykke udenfor i vores hyggelige atriumgård til underdørs spisning, ofte med en buldrende grill i hjørnet og med livemusik til at sætte dig i den helt rigtige sommerstemning.

Hyggelig restaurant i historisk bygning nær Herning
Autentisk spisested i nærheden af Herning

Autentisk spisested i nærheden af Herning

Her i Højhusets Spisesal finder du et spisested, en uformel restaurant, hvor maden på legende vis både peger tilbage på den gamle højskolehistorie og det enkle veltillavede rustikke måltid, og fremad mod et køkken, der i tidens ånd dyrker jord til bord-konceptet. Alt fra vores køkken er dansk og fortrinsvist lokalt, og så er vi økologiske, og det i en grad at vi nu har høstet sølvmærket i økologi.

Højhuset er en børnevenlig restaurant, hvor både de madmodige og de madforsigtige børn får glade maver, og når måltidet er slut, er der får, der skal klappes, og en gyngerute i Højhusets have, der skal udforskes.

Velkommen til en af de mest char­merende spisesteder i Herning!