Kulturhotel uden fine fornemmelser

Klaver kulturhotel Herning pianomand herning

Her mødes mennesker

Hvis du kun har lyst til at overnatte her, så har vi ikke været gode nok. Højhusets mantra er, at du tjekker ind for at tjekke nye muligheder ud. Hos os er der godt nok urbane vibes og højkulturelle events –men du skal være lige præcis den gæst, du gerne vil være.

Lær os bedre at kende

Et enkelt værelse med udsigt til indsigt

Hos os får du et værelse med lige præcis dét, du har brug for til at komme ned på jorden – også oppe på 14. sal. Herfra kan du nyde udsigten til de åbne vidder på Heden. Vi har både plads til dig, der vil have dynen for dig selv, og til dig, der elsker at ligge tæt.

Åben døren til vores 90 værelser

Tjek ind for at sove – og spise, danse, snakke, grine og meget mere

Sig “ahh” i stedet for “arg”. Mærk, hvordan du kommer ned i gear. Kom her for at få din skønhedssøvn. For kunstens skyld. Eller fordi fællesskabet er nice. Du er velkommen alene eller sammen med hele venneflokken. Du bestemmer. Højhuset er dit.

Vågn op til et dejligt morgenmåltid

Morgenstund har mad i mund. Som gæst hos os bliver du forkælet med en sund morgenmad. Så kan dagen bare komme an.
Morgenmåltidet er vegetarisk. Hos os betyder det ingen former for kød, fjerkræ, fisk, skaldyr eller biprodukter fra slagtning af dyr.

Dyk ned i vores madunivers

Modpolen til dagligdagens navlepilleri

Kig op, sug indtrykkene til dig og kast dig ud i fællesskabet. I Højhuset har mennesker mødtes siden 1961. I fællesrummet, pejsestuen og i baren. Det er lige sådan, vi ønsker det skal være. Du har det sgu nok på samme måde.

Plads til hele den pukkel­ryggede og alle kollegerne

Uanset, om du skal holde familiefest eller firmaarrangement hos os, er der et værelse til alle dine gæster, medarbejdere og kunder. Så kan alle mand nemt krybe til køjs efter en festlig aften eller lærerig dag. Godnat.

Grønne nøgler

Vi er grønne i mere end en forstand. Ud over at være den nye pige i klassen, kan du overnatte hos os med god samvittighed. Vores Green Key-mærke fortæller, at vi passer på din jord og fremtid. Her er bæredygtighed nemlig ikke kun noget, vi taler om – det er noget, vi lever efter.

Greenkey hotel herning Højhuset Kulturhotel

Parkering og andet praktisk

Her behøver du ikke slås om parkeringspladserne. Dem har vi nemlig nok af på Heden. Og hvis du kører på strøm, kan vi også klare en opladning. Til de friske og eventyrlystne udlejer vi cykler og scootere, så du let kan udforske området. Skal du finde os? Det er nemt. Bare kig efter Højhuset, der brager mod himlen.

Alt det praktiske