Højhusets Certificeringer

Vi er en socialøkonomisk virksomhed

En socialøkonomisk virksomhed er en privat virksomhed, der driver erhverv med det formål – gennem sit virke og indtjening – at fremme sociale og samfundsgavnlige formål.

Vores formål er, at drive et samfundsgavnligt hus, som i et socialt miljø formidler kulturinteresser.

Dette gør vi igennem sponsorater, legater og gratis eller prisvenlige events. Men mest af alt så udlåner vi vores venue og deltager i samarbejde omkring projekter der fremmer kunst og kultur.

Højhuset er en socialøkonomisk virksomhed

Sølvmærket i økologi

Det Økologiske Spisemærke viser, hvor stor en del af de indkøbte føde- og drikkevarer på spisestedet, der er økologiske.

Spisemærket findes i tre udgaver; guld (90-100%), sølv (60-90%) og bronze (30-60%).

Sølvmærket i Økologi

Smiley kontrolrapport

Smiley-ordningen viser, hvor godt butikker, restauranter og andre virksomheder, der sælger fødevarer til forbrugerne, efterlever lovgivningens krav til håndtering af fødevarer.

Ordningen gør det derfor nemt for forbrugerne at finde de virksomheder, som har styr på fødevaresikkerheden. Samtidig gør smiley-ordningen det nemt for virksomhederne at vise, hvor godt de har styr på at overholde reglerne.

Smileyen tildeles på baggrund af de kontrolrapporter, Fødevarestyrelsen udarbejder på kontrolbesøg. Rapporterne har fokus på fødevaresikkerhed, og tildeler virksomhederne en mere eller mindre smilende smiley alt efter, hvor gode de er til at følge fødevarereglerne.

Se Højhusets kontrolrapport her

Kontrolrapport