For mange virksomheder er kunst noget, der hænges på væggen eller hentes ind til særlige begivenheder. Men hvad nu, hvis kunsten var en integreret del af forretningsstrategien? Hvis den blev en aktiv medspiller i ledelse, innovation og medarbejdertrivsel?
Aage Damgaard, skjortefabrikant og senere grundlægger af restaurantkæden A Hereford Beefstouw, var langt forud for sin tid. Allerede i 1950’erne og 60’erne så han, at kunst kunne mere end blot pynte – den kunne forme kulturen, skærpe kreativiteten og udfordre vanetænkning. På Skjortefabrikken Angli blev kunsten ikke blot inviteret ind, men gjort til en uundværlig del af dagligdagen. Kunstnere arbejdede side om side med fabrikkens ansatte, og kunst blev tænkt ind i både ledelse og arbejdsmiljø.
Damgaard revolutionerede både dansk industrihistorie og kunsthistorie ved at gøre kunsten til et redskab for nytænkning og udvikling. Han forstod, at kunstens kraft ligger i det uventede, det sanselige og det skæve – elementer, der kan skabe vækst og fornyelse i enhver virksomhed.
Med udgangspunkt i egen familiehistorie stiller Birgitte Dangaard skarpt på, hvordan kunst og erhvervsliv kan inspirere og berige hinanden. Når kunsten bliver en integreret del af en virksomheds strategi, kan den ikke alene styrke medarbejdertilfredsheden og det kreative potentiale – den kan også være med til at skabe en helt ny måde at drive virksomhed på.
Program
Foredrag kl. 19-21, med en indlagt pause.
Der vil være mulighed for at købe drikkevarer, før, under og efter foredraget.
Hvis du har lyst til at udvide din aften, kan du deltage i fællesspisningen kl. 18.00 (særskilt billet)
Billetter refunderes ikke, medmindre arrangementet aflyses.
Vi forbeholder os ret til at aflyse ved for få tilmeldinger.