Indlæser Event
Denne begivenhed er allerede afholdt.

FORÅRSKONCERT MED PIANIST MARIA BUNDGÅRD

Den danske pianist Maria Bundgård, i dag bosiddende i Paris, besøger Højhuset i Herning til en eksklusiv klaveraften d. 20. marts 2024. 

Maria Bundgård er født i Varde i 1991 af dansk/polske forældre og vokser op ved den jyske vestkyst. 10 år gammel begynder hun at spille klaver, og fire år senere vinder hun Den Danske Steinway Piano Festival og repræsenterer Danmark i Den Internationale Steinway Piano Festival i Hamburg, Tyskland. Hun er uddannet klassisk pianist fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København, Fryderyk Chopin University of Music i Warszawa og Schola Cantorum i Paris, hvor hun har boet siden 2014.

Maria Bundgård har udgivet 3 CDer med 3 dertilhørende bøger, og hendes indspilninger bliver jævnligt spillet i Danmarks Radio. I 2023 udkom hendes 4. album, Maria Bundgård plays Rachmaninoff, i anledning af komponistens 150 års fødselsdag.

Til denne koncert kan publikum vente sig en stærk og smuk musikalsk opdagelsesrejse: Inspireret af Mahlers 3. symfoni og Nietzsches Also Sprach Zarathustra, tages publikum med på en musikalsk og poetisk udviklingsrejse mod højere eksistentielle lag. Rejsen begynder med Bacchus’ opvågnen og sommerens komme, efterfulgt af læringsprocessen i mødet med blomsterne på engen, dyrene i skoven, mennesket; slutteligt englene og den største kraft af alle: kærligheden.

Musik af Chopin, Scarlatti, Beethoven, Bach-Busoni, Wagner m.fl.

Go to Top