Indlæser Event
Denne begivenhed er allerede afholdt.

DONNIMAAR

Lyt med, når sagnhistorien om datter Donnimaar og hendes skønne ridder vækkes til live i en koncert med kunstner Marie Kølbæk Iversen og MidtVest Pigekor.

Marie Kølbæk Iversen står bag musikprojektet Donnimaar, som er baseret på traditionelle viser og myter fra hendes midtvestjyske hjemegn. I sommer kunne man opleve kunstneren i en soloudstilling på SMK Thy, og nu har Marie Kølbæk Iversen sammen med komponist Katinka Fogh Vindelev, dirigent Frieda Funk og MidtVest Pigekor udviklet et korværk i forlængelse af udstillingen.

Datter Donnimaar kan trylle

Titlen Donnimaar er hentet fra en sang om Datter Donnimaar, der sammen med elverfolket og den skønne Ridder af Rosengaard danser gennem et fortryllet landskab af dug og rim. Datter Donnimaar kan trylle, og hun foreslår først ridderen at forvandle ham til et par sko og dernæst til et par handsker. Men det er først, da hun får den idé at forvandle ham til en guldtråd og flette ham ind i hendes hår, at han samtykker og overgiver sig til hendes magi. Således forvandlet og forenet drager de afsted for at møde Donnimaars far.

Voksne 90 KR.
Børn 50 KR.

Go to Top