Indlæser Event
Denne begivenhed er allerede afholdt.

De farlige forbrydere

Er alle mordere psykopater? Er alle psykopater mordere?

Med baggrund i mange års studier fortæller kriminalpsykolog Charlotte Kappel om, hvad der skaber en psykopat eller en sociopat, og hvordan man kan spotte en. Kappel fortæller også om de brist, som gør, at en psykopat kan finde på at begå nogle af de mest bestialske kriminalsager, vi har haft i Danmark.

På dette foredrag får du mere at vide om psykopati og de forskellige typer psykopater, der findes. De er nemlig ikke ens.

Der er forskel på mænd og kvinder, chef og kollega. Ikke alle er det for fuld udblæsning. Visse personer har psykopatiske træk, og andre bliver kaldt psykopater, uden egentlig at være det.

Publikum hører også om, hvad der skaber en psykopat, og hvor grænsen går mellem en psykopat og et ubehageligt bekendtskab…
Til dette foredrag får du mulighed for at prøve dine egne antagelser af, reflektere og blive klogere på dig selv, ligesom der vil være tid til debat og spørgsmål.

Om Charlotte Kappel
Kriminalpsykolog Charlotte Kappel er både cand.psych. fra Københavns Universitet og ph.d. i forensic psychology fra Liverpool University. Hun har specialiseret sig i psykopati, brandstiftelse, profilering samt geografisk gerningsmandsprofilering.

Profilering er en efterforskningsmetode, der kan bruges til at analysere spor fra en kriminel handling og dermed indkredse gerningsmandens type og adfærd. Igennem Charlotte Kappels forskning er hun kommet frem til nogle helt særlige kendetegn og adfærdsmønstre.

Ofte bliver Charlotte Kappels ekspertviden også brugt i nyhedsmedier og forskellige tv-dokumentarer, som fx: Når mænd slår kvinder ihjel på DR, og som inspirationskilde for flere krimiforfattere fx Faber/Pedersen, Øbro og Tornberg.

Billetter bliver ikke refunderet, med mindre arrangementet aflyses.

Læs mere om Charlotte Kappel her:

TVMV-artikel

Go to Top