Prøv lige
at smag’
på det

Fra jord til bord

Så simpelt kan det gøres. Hos os er bæredygtighed ikke kun noget, vi taler om – det er noget, vi lever efter. Vi ønsker at drive vores eget landbrug, så vi i stigende grad kan være selvforsynende, samt sikre en lav miljøbelastning og friske råvarer. Eksempelvis er mælken i latten fra naboens ko, kartoflerne graver vi selv op fra køkkenhaven, æblerne er plukket på en lokal gård. Og du kan nyde jordbær, når de er i sæson herhjemme. Det er vores madkoncept med mening.

Spis dit mæt i vores madkoncept

Her kan du tage til fælles­spisning og 7-retters middag. Hvad er du mest til?

Mød vores økologiske landmand

Søren er økologisk landmand og kok. I Sørens grøntafdeling skal fremstilles alt fra krøllede savojkål, pak choy og violette kartofler. Søren viser gerne rundt. Så kom med ud i naturen, og mød Søren, hans får, bløde lam, store skovkyllinger og resten af den spiselige familie.

Kom på [na]tur med Søren

Køkkenchefen får råvarerne til at synge

Hvordan kommer jorden på bordet? Det sørger vores køkkenchef for, når han tilbereder slow-food af friske grøntsager fra køkkenhaven, modnet kød fra vores dyrehold og frisk fisk – helt eksklusivt udvalgt fra dag til dag.

Uanset, om du sætter dig i stolen til vores fællesspisning eller bryllupsmiddag, er det jazz for ganen.

Normalt elsker vi overraskelser

Men det gør vores kok ikke. For at undgå madspild, vil vi gerne vide, hvornår vi får fornøjelsen af at forkæle dine smagsløg. Fortæl os, hvor mange I kommer – gerne tre dage i forvejen.

Spis hos os

Mad med holding

Vores restaurant er udmærket med bronze i Det Økologiske Spisemærke. Nu tænker du nok, at det jo hverken er guld eller sølv. Og det har du helt ret i. Sagen er, at vi vægter lokale råvarer højere end økologiske varer fra udlandet. Her er ingen æbler, der flyver på 1. klasse.

Hver måned får vi nye selskabsmenuer, der passer til højtider og årstider.

Langbord, højskolevarme og øko vin

Når du træder ind i spisesalen, træder du samtidig ind i højskoletiden med alt det, som hører til: Folkestolen, langbordet og klaveret. Tilsat vores egne krydderier i form af moderne kunst og en ny bar, hvor du kan smøre ganen med økologisk vin og specialøl fra det danske brand To Øl.

Bliv en del af stemningen i spisesalen

Fællesspisning og andre sanselige forkælelser

Lad dine sanser blive blæst bagover, når du kombinerer mad og en på opleveren – på ét og samme sted. Hyg dig til vores fællesspisning, hvor du kommer tæt på maden og mennesker. Få musik til både ørene og ganen til en aften med intimkoncert og middag. Eller tag røven på forudsigeligheden, når vi byder håndplukkede gæstekokke velkommen i køkkenet. Mulighederne er mange. Hvad vil du forkæle dig selv med?

Bliv blæst bagover

Hold den fest, dine gæster nægter at tage hjem fra