Indlæser Event
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag med Moneypenny & More

Tænker du på aktier som en lukket fest for velhavende mænd i jakkesæt? Hvis ja, så skal du da med til foredrag og blive udfordret lidt på dine fordomme.

Investering er i mange år blevet betragtet som en mandsdomineret verden. Men investering i aktier er for alle. Mænd som kvinder, alle lige fra konfirmanden, den studerende, karriererytteren og arvingen til pensionisten.

Det er aldrig for sent at tage kontrol over din egen økonomi, men jo tidligere du starter, jo mere får du ud af renters rente effekten.

Moneypenny, Danmarks største community for kvinder, der investerer, drives af Ann-Christina Motzfeldt og Linnéa Schmidt. Deres mål er at udbrede investering til endnu flere, især kvinder og unge. Ann-Christina vil denne aften, i Højhuset i Herning, aflive de gamle investeringsmyter og fortælle, hvad der motiverer os til at investere. Hun fortæller lidt om basis indenfor investering og forklarer på en let forståelig måde, hvad de mange nye begreber betyder, som fx. værdipapirer, aktier, fonde, depoter, investeringsforeninger, samt hvilke platforme kan man handle fra og et par nemme måder at komme i gang på.

Så tag din mor, din teenagedatter, din læsemakker, din konfirmandsøn, din nabo eller bedste veninde med. Efter en aften med Ann-Christina, håber vi, at du opdager, at aktier er for alle, og at du går derfra klogere, modigere og mere nysgerrig på at få dine penge til at yngle.

Foredraget varer ca. 2 timer i alt, inklusiv spørgsmål og en pause halvvejs. Der vil være mulighed for at købe vin, sodavand, te og kaffe, kage og is.

Læs mere om Monnypenny & More: Moneypenny and More, velkommen til vores Moneypenny univers

PS: Foredraget kan kombineres med Højhusets fællesspisning, så man kan gå direkte til foredrag efter middag i Spisesalen. Læs mere om Højhusets Spis og skrid-koncept i eventkalenderen.

Billetter refunderes ikke, medmindre arrangementet ikke gennemføres.

Go to Top