Indlæser Event
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fællesspisning & Fællessang FOF

Fællessang og fællesspisning

Fællessang og fællesspisning (med Mental Talk) i Højhuset

…med Ole Jørgensen og en hemmelig gæst…

”Synger om hvad livet vil, hver dag vi er til stede…”, Sådan skriver Jens Rosendal i en af sine mange smukke sange. Og det er netop, hvad vi skal denne aften i et godt fællesskab med fællessang, fællesspisning og i en fælles samtale.

Mental Talk sender en kendt hemmelig gæst, der vil præsentere nogle at de sange, han/hun holder af og tale lidt om det gode og svære i livet.

Vi byder til fællessang – med smil, med alvor, til eftertænksomhed, til hygge, til velvære og alt det er er derimellem. Vi skal alle synge med den stemme, vi har fået og alle kan være med.

Vi vil i løbet af aftenen synge sange fra Højskolesangbogen – dem vi kender så godt og nogle af de nye, der har fundet vej til sangbogen. Arrangementet kan dog også byde på et par andre sange…

Inden vi skal synge sammen, skal vi spise sammen. Højhusets (det gamle Herning Højskole) køkkenchef tilbereder til denne aften et måltid af friske grøntsager fra køkkenhaven og modnet kød fra lokale dyrehold – helt eksklusivt udvalgt fra gang til gang. Der serveres isvand til måltidet og andre drikkevarer kan tilkøbes.

Go to Top