Spisesalen

Spisesalen i hjertet af bygningen er Højhusets uformelle spisested. I det daglige har Spisesalen åbnet mod forudgående bestilling.

Køkkenet laver mad, der på legende vis peger tilbage på den gamle højskolehistorie og det enkle veltillavede rustikke måltid. Råvarerne er så vidt muligt altid danske og fortrinsvis lokale, og så har køkkenet sølvmærket i økologi.

Fællesspisning

Hver mandag og onsdag er der fællesspisning ved de røde langborde i Spisesalen. Mandagens ret er helt grøn, mens onsdagens ret er grønt med kød. Med eget landbrug i baghaven, nyttehaver og dyrehold laver Højhuset mad efter en jord-til-bord-filosofi, og dagens høst er i høj grad med til at definere, hvordan sæsonens og dagens menu skal sammensættes. Menuen lanceres på Facebook og Instagram ugen forinden.

Middagen starter kl. 18.00, og dagens lækre økologiske måltid deles fra fade og skåle ved bordene. Du skal måske bede din nabo om at give dig brødet og til gengæld sende salaten videre. Drikkevarer købes i baren inden middagen. I bedste højskoleånd indledes fællesspisningen altid med en sang fra Højskolesangbogen.

Har man lyst til at udvide sin aften i Højhuset, er man velkommen til at nyde et glas i Pejsestuen, tage et slag bordtennis eller gå en tur i vores spændende hus før eller efter fællesspisningen. Man også kigge i Højhusets eventkalender. Der vil typisk være forskellige kulturelle tilbud og arrangementer enten før eller efter fællesspisningen, som man kan melde sig til.

Voksen 130 kr.
Barn (til og med 10 år): 65 kr.
Middagen er gratis for børn under 3 år.

Selskabsmenuer

Udover de ugentlige fællesspisninger fungerer Spisesalen som selskabsrestaurant.
Læs om Højhusets sæsonbestemte menuer her