Loading Events

« All Events

Koppel-Andersen-Karlzon – Sonorous Scandinavia

Thursday 21.11.2024 20:00 - 21:00

210 kr

Jazz-koncert med Sonorous Scandinavia

Du skal høre nordisk jazz i verdensklasse, når saxofonstjerne Benjamin Koppel, kontrabassist Arild Andersen og pianist Jacob Karlzon giver koncert. Sammen er de Sonorous Scandinavia, der tager dig med gennem de nordiske lydlandskaber.

Arild Andersen er måske Norges mest berømte bassist på den internationale jazzscene. Han har en varm og karismatisk tilstedeværelse på scenen med tonerne fra sin kontrabas. Og så er han kendt fra samarbejder med jazzstjerner som George Russell, Don Cherry, Jan Garbarek og mange flere.

Den svenske top-pianist Jacob Karlzon befinder sig blandt de største europæiske jazzpianister. Og med en række anerkendte udgivelser under eget navn – på fremtrædende labels som ACT og Warner – er Karlzon en af de skandinaviske musikere, man absolut skal opleve.

Trioens tredje europæiske jazzpioner er den danske saxofonstjerne Benjamin Koppel. Med mere end 50 udgivelser som solist og tyve års samarbejder med de største internationale jazzstjerner – såsom Joe Lovano, Brian Blade og Phil Woods – er Benjamin et epicenter for skandinavisk jazz som kunstform.

Kom med rundt i et nordisk jazzet lydlandskab sammen med verdensstjernerne fra Sonorous Scandinavia, der tager dig med til de svenske skove, de norske fjelde og de danske bakker og dale.

 

Program;

17.00-18.00 Booktalk; Benjamin Koppel fortæller om sin helt nye udgivelse; Sommerfuglens stemme (særskilt billet; 95 kr)

18.30 Fællesspisning (særskilt billet; 130 kr)

20.00 Koncert (særskilt billet; 210 kr)

 

Samlet pakke; talk, spisning, koncert; 400 kr.

 

Se og lyt med her.

Details

Date:
Thursday 21.11.2024
Time:
20:00 - 21:00
Cost:
210 kr
Event Category:
Website:
https://picassoonline.techotel.dk/da/hojhuset/hojhuset/shop/?p=3&date=2024-11-21