Konfirmation behøver ikke at være suppe, steg og is

Vi er kendt for vores uhøjtidelige og moderne køkken

Højhusets gæster bliver betjent af et venligt og professionelt personale, som alle kan hjælpe med udførelsen af de festlige indslag, musik, storskærm eller en live artist. Herudover er de unikke, arkitektoniske lokaler er velegnet til gæster i alle aldre. Vi har gårdhaver, græsplæner til leg, børnehjørne og unikke fotograferingsmuligheder.

Hos os har hvert lokale sin egen historie og sit eget særpræg med kunst, kultur og 60’er klassikere. Vi har velegnede festlokaler til alle former for selskabelighed med deltagelse af 20 til 150 personer.

Vil I give jeres gæster en oplevelse?

Tilføj noget sjov – eller hold det helt klassisk

  • Gourmet hotdogs – byg-selv eller få dem serveret
  • Italien ligger i Birk – Danske råvarer forvandlet til lækre smagfulde pizzaer serveret på buffet
  • Luksus is buffet med økologiske bær og hjemmelavede sauce. Is fra den lokale is-iværksætter i Lund, Kastbergs
  • Omvendt treretters: Velsmagende klassikere og lækre retter med inspiration fra det grønne køkken. Vi serverer måltidsoplevelser med basis i sæsonens bedste. Vores brød er hjemmebagt, fiskene er fanget bæredygtigt – og kød, æg og mejeriprodukter kommer fra dyr, der har levet et ordentligt liv. Maden er tilberedt ud fra devisen om nydelse, velsmag og velvære.
  • Book en liveartist, og få rabat på festen

Borddækning og pynt

Vi sørger for smukke borde, med lys og friske blomster.  Uanset bordplan eller anden form for bordopstilling, sørger vi altid for festlig opdækning med aftalte farver på blomster, duge og servietter samt moderne porcelæn og passende glas. Også andre elementer og temaer kan indgå i borddækningen efter personligt ønske.

Bordplanen står I heldigvis selv for. Vi tilbyder vores egne bordkort, lige som vi gerne laver menukort til hver kuvert.

Økonomien i en øko fest

Konfirmationspakker med tre serveringer starter fra 485 kr. ved min. 25 personer. Hertil købes drikkevarer.