At holde fest hos Højhuset, er mere end blot lokale leje og buffet!

Festen holder længe i højhuset

CSR godkendt firmafest!

  • Afhold dit event hos os. Alt overskuddet fra driften uddeles til gode formål.
  • Book en kunstner til din fest, og få rabat på dit arrangement. På den måde er vi sammen om, at fremme arbejde til kunstnere og artister i lokalområdet
  • Højhuset er noget vi giver til hinanden. Jo mere du bruger Højhuset, jo flere skolebørn og socialt udsatte grupper, kan vi give en kunst eller kulturoplevelse.

Tak for din støtte!

Skal I samles til en fantastisk aften i godt selskab?

Så er Højhuset et oplagt valg. Med vores ca. 6000 m2 er der masser af plads til alle selskaber – både indendørs og udendørs. Fødselsdag, barnedåb, bryllupsreception, konfirmation – anything goes! Der vil altid være plads til, at jeres gæster kan få lige netop den madoplevelse de ønsker. I Højhuset tilbyder vi anderledes og uformelle rammer, uanset formålet. Alle selskaber skræddersyes efter jeres ønsker og rammernes muligheder. Så kom og vær sammen i den gamle Højskole!

Nedenfor kan du læse mere om nogle af de muligheder, som vi kan tilbyde dig og dit selskab. Har du yderligere spørgsmål eller forespørgsler kan du kontakte os.

booking@hojhuset.com

Vores største lokale

I 1978 blev et smukt og multianvendeligt rum bygget. Her skulle være gulvplads til drama og motion. Den sekskantede bygning kan rumme fra 100-300 personer. Salen er for stor til de små intime fester.

Salen er udstyret med AV-udstyr til konferencer, præsentationer, foredrag, koncerter, rundbordsmiddage, modeshows og teater.

Det populære valg:
Spisesalen

Hernings smukkeste festlokale, den arkitektoniske spisesal fra 1961.
I rummet kan borde, folkestolene, klaveret og stemningen arrangeres på mange måder.
Der kan sidde op til 120 personer i spisesalen.

Med udsigt og indsigt

Malersalen er lys og let at føle sig tilpas i. Det mellemstore lokale i husets vestfløj, har udsigt over marker og køkkenhave. Malersalen er bedst til fest for omkring 50 personer.

I smuk og rå kunstnerisk ataliestil

Med højtsiddende nordvendt lys har Sølvhuset sit eget udtryk. Højhusets aluminiums beklædte lillesøster er udstyret med anretter køkken, bar, synlige bjælker og mobilbar hvor udvalget er det sammen som i Spisesalen.

I dette fantastiske lokale kan du invitere ca. 80 personer.