Fælles­spisning siden 1961

Kulinarisk madoplevelse kombineret med socialt spishus

Hvorfor ikke tilbringe en ugentlig dag sammen med to af de bedste ting, der findes her i verden? Godt selskab og rigtig god mad. Dét er tanken bag Social Dining, som hver onsdag inviterer til fællesspisning i hyggelige omgivelser på den gamle højskole. Måltidet har fået hovedrollen og danner på den måde rammen omkring det sociale samvær og er med til at skabe den gode og hyggelige stemning. Sæt jer til rette og nyd de mange indtryk i form af god stemning, summende stemmer, herlige dufte og smukke anretninger, som i en lind strøm kommer frem til bordet, I sidder ved.

højhuset hotel herning fællesspisning social dining
Fof herning fællesspisning fællessang

Konceptet hedder sharefood

Alle omkring bordet spiser det samme og kan lade fadene passere rundt, så alle får smagt lidt af det hele. På den måde kommer I hinanden ved når I skal række fadene rundt eller vende sig til sidemanden for at hjælpe med at servere.

Opvasken klarer vi.

Nyd måltidet i jeres eget tempo

Hvis der er kolde retter på menuen, står de klar på bordene når I sætter jer. De lune retter kommer ikke så længe efter, så kan i nyde måltidet i jeres eget tempo.

Drikkevarer henter man selv i baren hvor der er et stort udvalg af forskellige specialøl, vine, sodavand, hjemmelavede saft og økologisk kaffe og lækker luksus te.

Sidste udskænkning fra baren til fællesspisning er typisk kl. 21.00 og kl. 21.30 siger vi pænt tak for i dag.

Vi har mulighed for at byde grupper helt op til 16 personer velkommen til vores fællesspisning.

Er man flere end 16 personer kan man vælge at få vores selskabsmenuer eller bestille højskolemåltid som selskab i privat lokale.

Kontakt os gerne på forhånd!

Reserver et bord

Udfyld formularen med antal gæster, ønsket tidspunkt og dine kontakteroplysninger, så gør vi dine ønsker til virkelighed. Booking gælder først efter du har modtaget en bekræftelse på mail eller telefon.