Indlæser Event
Denne begivenhed er allerede afholdt.

KULTURFEST HERNING: SOMMERJAZZ

Kulturfest Herning spiller op i hele byen fra 11. juni 2022.
Som noget nyt kan opleve trio LIBERTY Orchestra til et show i Højhuset.
Tag en lun trøje på, koncerter foregår udendørs i atriumgården, hvor du møder havemøbler, bålfade og barpersonale – som står klar til at give jer en god aften.

I samarbejde med Swinging Europe kommer denne kompromisløse danske trio til HØJHUSET i Birk, hvor de byder på et unikt repertoire mellem jazz og groove.

Du kan bestille billetter på BILLETTO (link) til kr. 40,- som kan indløses til en drikkebillet.

Koncerten er arrangeret i samarbejde med Swinging Europe, der var initiativtager til projektet LIBERTY, hvor LIBERTY Orchestra blev skabt. Projektet er støttet af Herning Kommune og Kulturelt Samråd.

Trioen består af den danske jazzscenes to unge talenter: Hiphop-trommemaskinen Matias Fischer og guitarfænomenet Casper Hejlesen, i samarbejde med den etablerede komponist og bassist Kenneth Dahl Knudsen.

Futuristisk rock-jazz-trommen-bas med rødder i ældgamle musiktraditioner!

LIBERTY Orchestra ser på gammel folkemusik og moderne matematik og søger i disse uudnyttede gletsjere af viden for at finde en vej til at udvikle musikkens sprog. Men én ting er forskning og teori om musikalsk DNA – en anden er at få Musikmammuten til at blive levende, brølende og vild.

Go to Top