I Højhuset kan du holde alt fra det lille møde til den store konference

“Er du klar til at give dit møde et kulturelt los bagi?”

Her i Højhuset lige mellem HEART og Herning er der plads til alle slags møder: Det effektive formiddagsmøde, 2-dages mødet med overnatning og den store konference med 400 gæster. Så gør noget andet, end du plejer, og invitér bestyrelsen, kunden eller kollegaerne ind i vores kunstneriske 60’er oase og giv dem et kulturelt los bagi.

Find dit favorit mødelokale

teambuilding herning højhuset

Hvor længe skal vi nyde dit selskab?

Er du mest til det korte, effektive møde, eller skal den have hele armen med middag, overnatning og morgenbuffet, nu hvor du endelig er ude af kontoret? Uanset hvad du er til, så vil vi nyde at forkæle dig med kunst, økologiske råvarer, hjemmebag og lækre forfriskninger – lige indtil du siger “nu’ det nok”.

Se vores mødepakker

Friske boller eller et formidabelt frokostbord?

Det faglige er vigtigt, men det er maden dælme også. Slip for madpakken med den kedelige leverpostejmad eller resterne i kantinen. Her kan du forkæle dine kollegaer, gæster og deltagere med et godt økologisk måltid direkte fra vores egen have og dyrehold tilberedt af vores kok Dannie. Velbekomme.

Dyk ned i vores madkoncept

I Højhuset aktiverer vi dine hjerne­­celler i rum, der er rige på kunst og kreativitet.

Artwalk eller Nak og Æd ala Højhuset

Spice dit møde eller din konference op med et skvæt kreativ craziness.. Så hvad siger du til en musikalsk morgensamling Højskole-style? Eller en artwalk rundt i kunstmekkaet Birk med stop i Skulpturparken og Elia. I kan også skrue tempoet ned på yogamåtten med en indisk yogainstruktør. Eller deltage i en light-udgave af Nak og Æd, hvor I skal fange, klippe og spise et får – det sætter med garanti puls og lattermuskler i gang.

Tjek alle vores aktiviteter og teambuilding-oplevelser ud

teambuilding herning

Hold dit møde og støt up-and-coming kunstnere

Vi ta’r fra de rige og gi’r til de fattige. Ægte Robin Hood-style. Som socialøkonomisk virksomhed giver vi nemlig vores overskud tilbage til lokalområdet. En vaskeægte win-win. Du får et godt møde. Og up-and-coming kunstnere får midler og det rampelys, de fortjener. What’s not to like?

Se, hvordan vi giver tilbage

Skal vi danne rammen om dit næste møde eller konference?

Udfyld formularen med et par ord om dit arrangement. Så vil vi gøre dine ønsker til virkelighed. Glæd dig til at høre fra os inden for et par dage.